SEEC INT. AUDIO SYSTEMS, HIGH-END PRODUCENT

SEEC INT. AUDIO SYSTEMS

PRODUCENT VAN HIGH-END AUDIO APPARATUUR

[IMAGE]©
SCIENTIFIC ESSENTIAL EQUIPMENT COMPANY

[IMAGE]

>This is the Dutch version.
For the English version, CLICK here

SEEC INT. AUDIO SYSTEMS
LANGENAKKER 92
5731 JT MIERLO
TEL/FAX: 31 (0)622544611
NEDERLAND

Klik hier voor een kleine rondtour met grotere foto's. De tekst is alleen in het Engels
EQUATOR-PR4...(VOOR-VERSTERKER)
SIGNIFY-LA2...(SIGNAAL-DRIVER/OMZETTER)
MEDIATORS-M1 & M4...(EIND-VERSTERKERS)

GRAFIEKEN ...(APPARATUUR)

OF SEEC MODEL N#: HQSN-4U(L) AC-INLINE (NET)FILTERS...(Om de stereo-geluidsweergave drastisch te verbeteren)

"INTRODUCTIE" (uitleg alleen van de voorversterker EQUATOR-PR4.)

Dank u voor uw interesse in deze SEEC producten.
Audio apparatuur gefabriceerd bij SEEC voldoet aan de hoogste standaard in high end audio apparatuur.
Wij zijn trots op deze opwindend nieuwe EQUATOR-PR4 stereo (X2) voorversterker met onge?venaarde precisie als centrale van alle analoge audio signaalbronnen.
Het EQUATOR-PR4 ontwerp maakt deel uit van SEEC AUDIO SYSTEMS en is dan ook een technologische en innovatieve doorbraak op het gebied van voor-en regelversterkers.
SEEC AUDIO SYSTEMS startte in 1988 met de ontwikkeling van geavanceerde electronica voor het weergeven van muziek voor de professionele en de semi professionele gebruikers. Het originele concept is nu realiteit geworden en belichaamt puur luistergenot.


WAAROM "SEEC INT. AUDIO SYSTEMS" ALS EERSTE IN DE WERELD DE NIEUWE 75 OHM STANDAARD ONTWIKKELDE.

Sinds het ontstaan van radio en audio apparatuur voor niet professioneel gebruik is men uitgegaan van een bron met laag tot middellage uitgangsimpedanties kijkend in een veel hogere ingangsimpedantie (compatible). De fasefouten en reflecties inherent aan deze standaard zijn hiermee echter nooit fundamenteel opgelost. Naast de superieure kwaliteit van de compatible "in en uitgangen" heeft SEEC INT. AUDIO SYSTEMS een nieuw systeem toegevoegd.
* De door SEEC ontwikkelde nieuwe 75 Ohm interlink methode voor professionele toepassingen, lost al deze problemen nu definitief op. Het is een interlink (kabel) met BNC pluggen van beide 75 Ohm. Hoger sturende energieniveaus zijn dan ook een absolute vereiste. In combinatie met SEEC apparatuur komt deze verbetering volledig tot zijn recht. De werking van het systeem is te vergelijken met de data-overdracht van computers in netwerken. Bij PC netwerken liggen meestal wat langere verbindingen uitgevoerd met een 50 Ohm standaard coaxiaalverbinding. Als deze standaard nu geen 50 Ohm, maar de huidige audio standaard zou zijn, dan was het nagenoeg onmogelijk data te versturen. De bij SEEC ontwikkelde 75 Ohm verbindingen kan gezien worden als een van de beste oplossingen om fasefouten en reflecties te elimineren. Het dynamisch gedrag wordt hierdoor sterk verbeterd en verliezen worden tot een minimum gereduceerd.

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN EN AANDACHTSPUNTEN

De EQUATOR-PR4 is een dubbelkanaals (x2) topklasse voorversterker met hoge precisie. Hij is extreem ruis- en bromvrij en heeft een lage inwendige weerstand. Pulsen vertonen een zeer korte stijg- en daaltijd. Gebruik maken van deze door SEEC ontwikkelde nieuwe 75 Ohm methode op het gebied van interlinks voor professionele toepassing is sterk aan te raden. Dit probleem werd door SEEC AUDIO SYSTEMS definitief opgelost. Er blijft alleen het eigelijke signaal over. Met gebruik van SEEC interlinks van bijvoorbeeld 1 of 50m lengte blijft de hoge kwaliteit gegarandeerd. Hoorbaar is dit onder andere aan een goed gebalanceerd en uiterst precies stereobeeld met een extreem homogene klank. Veel zorg werd besteed aan het elimineren van brom en ruis. Bovendien zijn alle versterker en buffermodules afzonderlijk afgeschermd en gevoed door apart gestabiliseerde voedingsnetwerken. Twee volumeregelaars met twee totaal gescheiden stereo line uitgangs-versterkers en twee balansregelaars (GAIN) maken elke gewenste combinatie om het luisterniveau te versterken of te balanceren. Met de "SEPARATE" schakelaar, aan de achterzijde van de EQUATOR-PR4, kan de AUX-2 ingang naar wens een andere signaalbron versterken, zoals bijvoorbeeld nog een CD speler. Alle signalen worden per kanaal omgeschakeld met gasgevulde en afgeschermde reed-relais. De EQUATOR-PR4 is een precisie-instrument waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten om een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit te realiseren.

05/NL

[IMAGE][IMAGE]

Dit soort verbindingspluggen in combinatie met de juiste kabel worden gebruikt in het SEEC 75 Ohm system voor het sturen van de ultra preciese audio signalen. Ook toegepast in de hoog frequent techniek om vervelende reflecties tegen te gaan. Liefhebbers van klasieke muziek zullen de verbetering en het belang van dit systeem zeker weten te waarderen.Ga terug naar boven..of ?

Kijk ook eens op: AUDIO NET-FILTERS voor high-end audio apparatuur

Of op: ACTIEVE AUDIO SIGNAAL KABEL als optimale interlink .

Maar zeker op: PROF. STEKKER-BLOK voor als het echt goed moet zijn.

Of informatie over: PROF. LUIDSPREKER KABELS Met hoge resolutie en super snel.Voor uw reacties e-mail naar: [IMAGE] > @ seec mail.
Copyright © 1997, SEEC INT. Software Kasteel door Kees van Haaren