AC INLINE FILTERS - SEEC INT. AUDIO SYSTEMS - AC INLINE FILTERS

SEEC INT. AUDIO SYSTEMS

[IMAGE]

[SEEC firma logo]©
SCIENTIFIC ESSENTIAL EQUIPMENT COMPANY

[AC FILTER]

SEEC INT. AUDIO SYSTEMS
LANGENAKKER 92
5731 JT MIERLO
TEL/FAX: +31 (0)622544611
NEDERLAND

[CLICK] PUSH -- CLICK FOR THE ENGLISH VERSION
[CLICK] PUSH -- DIRECT NAAR HET 16AMP. FILTER

HIFI AC-NETFILTERS NU BETAALBAAR


AC-Inline filters van SEEC zijn meesters in het verbeteren van uw stereo audio sound. Klik dus op de Dealerlijst om te zien of er een dealer bij u in de buurt aanwezig is. Deze filters zijn met name bedoeld voor alle signaal weergevers zoals CD, DVD spelers en ter verbetering va het contrast bij TV en Projectoren. De AC-Filters zijn nu ook verkrijgbaar in het buitenland via een importeur. Model: HQSN-4U als de basis versie, en een extra ? 25.00 voor Model: HQSN-4UL. Het Model HQSN-4UL is onze versie met een Groundlift schakelaar. De prijzen vergeleken met andere merken zijn zeer gunstig. Indien u interesse heeft in onze producten dan kunt u dat ook kenbaar maken via E-mail onder aan de pagina. Dank voor uw interesse wij horen graag van u. Wij zullen u niet teleur stellen... Beneden aan deze pagina vind u de aanklikmogelijkheden voor enkele reacties van sommige klanten, 'n onafhankelijke test en een dealerlijst met Nederlandse en Belgische adressen/plaatsen waar de Netfilters verkrijgbaar zijn!


Dit Model is voor gebruikers in de USA...... Wij zorgen ervoor dat uw audio of studio opname apparatuur gezonder gaat klinken > > > > > BEL: 0492-663462 [125V AC FILTER USA SITE]

"INTRODUCTIE" (Uitleg van de AC-Inline (wandcontact) "AUDIO" netfilters HQSN-4(U)(L)

Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in de SEEC producten.
Audio apparatuur ontworpen en gefabriceerd door SEEC voldoen aan de hoogste standaard t.b.v. de High End audio markt. Met gepaste trots hebben wij de introductie van deze opwindende nieuwe AC-Inline filters kunnen realiseren met zijn bijdrage aan prestatie, precisie, en gerieflijkheid. Uw audio-reproductie zal duidelijk verbeteren als u een van deze filters aansluit op uw audioapparatuur. Het HQSN-4U(L) AC-Inline netfilter ontwerp past binnen de philosophy van SEEC INT. AUDIO SYSTEMS en kan gezien worden als een product met uitstekende performance, technologie en innovatie. Dit zal uw luisterplezier sterk doen toenemen. Sins 16/07/98 hebben we de HQSN-4U waar "U" staat voor Ultra High Performance. SEEC INT. AUDIO SYSTEMS starten in 1988 met de ontwikkeling van geavanceerde electronica speciaal voor de reproductie van muziek voor zowel de professionele als semi professionele gebruikers.


Dit type AC inline filters wordt toegepast in audio, pc en videoprojector systemen om storingen zoals ruis en pieken in de AC netspanning en frequentie te elimineren. Zeker de liefhebbers van klassieke muziek zullen volledige kunnen profiteren van de voordelen door het gebruik van deze filters / conditioners.

ALGEMENE EIGENSCHAPPEN EN AANDACHTSPUNTEN

[GRAPHICS] De modellen HQSN-4U en HQSN-4UL, zijn veredelde AC-MAINS High-End Inline netfilters met grote precisie, en zorgen voor de sterke verbetering van de 230VAC stroomvoorziening en de karakteristiek daarvan om toe te passen b.v. en dus op te nemen in de audio-keten. De belasing bij 230VAC is 850 Watt, en bij 125VAC 550 Watt. (Type UL heeft de mogelijkheid om de randaarde uit te schakelen, (AC ground) om indien nodig de storing, dit heet ook wel "groundloops", te elimineren). Spreken we in termen van muziek (want daar gaat het om): Een niveao van dynamiek, echte detaill en helderheid worden onmiddelijk gewaardeerd, zeker door de getrainde luisteraars. Super hoog detail en articulatie op lage volumestanden. Deze filters kunnen ook aangesloten worden op de AC spanning van electrostatisch luidsprekers, TV"s, of op LCD/DLP-projectors om de beeldruis verder te verminderen. Of op Computers om die te beschermen tegen spanningspieken uit het net om de beschadiging daarvan zo veel mogelijk te voorkomen.

* De toegepaste techniek is zonder compromi?n. Het inzetten van deze nieuwe AC-Inline audiofilters ontworpen door SEEC voor professionele applicaties wordt sterk geadviseert door audiofilen, omdat de aangeboden lijn frequentie en netspanning..50/60Hz..geconditioneerd worden en de apparatuur niet binnen dringen in rauwe conditie die ook interferenties veroorzaken binnen de apparatenbehuizing(en). Dit is wederom hoorbaar door een meer precies en schoner stereobeeld. Instrumenten krijgen meer horizontale en verticale werkelijkheid (ook wel "staging" genoemd) en een toegevoegde substructuur. In de toekomst zal er meer gebruik gemaakt gaan worden van systemen om de netspanning te filteren (90V-240VAC), omdat de storingen hierop alleen maar zullen toenemen.
01/NL


"ENKELE SPECIFICATIES VAN HET HQSN-4U FILTER/CONDITIONER"

* Flexibele kabel. (Afgeschermde kabel is optioneel)
* Compact ontworpen interface module met super filter circuit.
* Automatische inschakelstroombegrensing. Brandbeveiliging bij 110 ?C
* Snel reagerende twee-punts piek en volg protectie (Bliksembeveiliging).
* Triple coils voor verbeterde Audio en Video Diepte, resolutie en helderheid.
* Klant kabellengte en wereldwijde stekkerconfiguratie (optioneel).
* Power LED indicator, en markering van dezelfde lijn (phase?) op stekkers.
* Elimineren van RF Interferentie en EMI door optimale filter-configuratie.
* Drie jaar garantie op productiefouten.


Enkele voorbeelden van stekkers zijn:
A >NL[EUROPE]B >US[USA]C >IEC[IEC CONNECTOR]


Hier een reactie van een "Engelse klant": > drukknop PUSH

Hier een reactie van een "Nederlandse klant": > drukknop PUSH -- 'In het Engels en Nederlands'


Voor de dealers druk op de rode knop drukknop PUSH -- DEALER-LIJST VOOR NEDERLANDSE EN BELGISCHE WINKELIERSTerug naar boven..Of ?

U kunt ons bereiken op: [IMAGE] < @ seec mail. We helpen u graag verder met meer informatie.Nu begeleiden wij u naar: SEEC INT. AUDIO SYSTEMS voor zeer speciale audio apparatuur.

Of begeleiden wij u naar: SEEC ACTIVE SIGNAALKABEL s'Werelds eerste professionele reflectievrije interlink om de stereo weergave optimaal te ervaren.

Of dan naar deze: POWERKABELS professioneel met afscherming en lage weerstand.

Maar zeker op: PROF. STEKKER-BLOK voor als het echt goed moet zijn.


Copyright © 1997, SEEC INT. Software Castle by [KEES]Kees van Haaren