AC INLINE FILTERS - SEEC INT. AUDIO SYSTEMS - AC INLINE FILTERS

SEEC INT. AUDIO SYSTEMS

[IMAGE]

[SEEC firma logo]©
SCIENTIFIC ESSENTIAL EQUIPMENT COMPANY

[NET-FILTER, HQSN-163U]

SEEC INT. AUDIO SYSTEMS
LANGENAKKER 92
5731 JT MIERLO
TEL/FAX: 0492-663462
NEDERLAND

[knop] PUSH> -- CLICK FOR THE ENGLISH VERSION

HIGH-END WORDT BETAALBAAR !>


SEEC AC-Inline filter Model: HQSN-163U is een zeer hoogwaardig heavy duty apparaat. Klik dus op de Dealerlijst om te zien of er een dealer bij u in de buurt aanwezig is. De prijzen van onze filters zijn zeer concurerend in vergelijk met de buitenlandse fabricaten. Model: HQSN-163Uis ons topmodel met driedubbele filtering verdeeld over 3 secties stopcontacten voor zowel Digitaal en Analoog en voorzien van 7 zware stopcontacten. Het HQSN-163U model is tevens voorzien van zware afgeschermde kabel. Indien u interesse heeft in onze producten dan kunt u dat ook kenbaar maken via E-mail onder aan de pagina. Dank voor uw interesse, wij horen graag van u. Wij zullen u niet teleur stellen... Beneden aan deze pagina vind u de aanklikmogelijkheden voor enkele reacties van sommige klanten, 'n onafhankelijke test en een dealerlijst met Nederlandse en Belgische adressen/waar de Netfilters verkrijgbaar zijn!


Dit Model snoer-filter is voor gebruikers in de USA...... Wij zorgen ervoor dat uw audio of studio opname apparatuur gezonder gaat klinken > > > > > BEL: 0492-663462 [230V AC FILTER NL PAGINA] Klik op de foto

"INTRODUCTIE" (Uitleg van de AC-Inline (wandcontact) "AUDIO" netfilter HQSN-163U

Hartelijk dank voor uw getoonde interesse in de SEEC producten.
Audio en randapparatuur ontworpen en gefabriceerd door SEEC voldoen aan de hoogste standaard van de hedendaagse standaard in de High End techniek. Met gepaste trots hebben wij opnieuw de introductie van deze opwindende nieuwe AC-Inline filters kunnen realiseren met zijn bijdrage aan prestatie, precisie, en gerieflijkheid. Uw audio-reproductie zal duidelijk verbeteren als u een van deze filters aansluit op uw audioapparatuur. Het filters HQSN-163U en HQSN-4U(L) AC-Inline netfilter ontwerp past binnen de philosophy van SEEC INT. AUDIO SYSTEMS en kan gezien worden als een product met uitstekende performance, technologie en innovatie. Dit zal uw luisterplezier sterk doen toenemen. SEEC INT. AUDIO SYSTEMS starten in 1988 met de ontwikkeling van geavanceerde electronica speciaal voor de reproductie van muziek voor zowel de professionele als semi professionele gebruikers.


Dit type AC inline filters wordt toegepast in Audio, PC en Videoprojector systemen om storingen zoals ruis en pieken in de AC netspanning en frequentie te elimineren. Zeker de liefhebbers van klassieke muziek zullen volledige kunnen profiteren van de voordelen door het gebruik van deze filters / conditioners.


ALGEMENE EIGENSCHAPPEN EN AANDACHTSPUNTEN

[GRAPHICS] Het modelHQSN-163U is een edele AC-MAINS High-End Inline netfilters met grote precisie, en zorgen voor de sterke verbetering van de 230/240VAC stroomvoorziening en de karakteristiek daarvan om op te nemen in uw audio-keten. De belasing bij 125N en 240VAC is 16A (3600 Watt), Spreken we in termen van muziek (want daar gaat het om): Een niveao van dynamiek, echte detaill en helderheid worden onmiddelijk gewaardeerd, zeker door de verwende luisteraars. Super hoog detail en articulatie op lage volumestanden. Deze filters kunnen ook aangesloten worden op de AC spanning van electrostatisch luidsprekers, TV"s, of op LCD/DLP-projectors om de beeldruis verder te verminderen. Of op Computers om die te beschermen tegen spanningspieken uit het net om de beschadiging daarvan zo veel mogelijk te voorkomen.

[NET FILTER, HQSN-163U ACHTER-AANZ.]
* De toegepaste techniek is zonder compromi?n en geproduceerd met groot vakmanschap. Het inzetten van deze nieuwe AC-Inline audiofilters ontworpen door SEEC voor professionele applicaties wordt sterk geadviseert door audiofielen, omdat de aangeboden lijn frequentie en netspanning..50/60Hz..geconditioneerd worden en de apparatuur niet binnen dringen in rauwe conditie die ook interferenties veroorzaken binnen de apparatenbehuizing(en). Dit is wederom hoorbaar door een meer precies en schoner stereobeeld. Instrumenten krijgen meer horizontale en verticale werkelijkheid (ook wel "staging" genoemd, XYZ) en een toegevoegde substructuur. In de toekomst zal er meer gebruik gemaakt gaan worden van systemen om de netspanning te filteren (90V-240VAC), omdat de storingen hierop alleen maar zullen toenemen.

07/NL


"ENKELE SPECIFICATIES VAN DE "HQSN-163U" FILTER/CONDITIONER"

* Belastbaarheid: 16 Amp?re^.
* Flexibele dikke afgeschermde kabel.
* Interface module met super filter circuit.
* Automatische inschakelstroombegrensing.
* Snel reagerende twee-punts piek en volg protectie.
* 3x Triple coils voor verbeterde Audio en Video Diepte, resolutie en helderheid.
* Klant-specifieke kabellengte en wereldwijde stekkerconfiguratie (optioneel).
* Power LED indicator, en markering van dezelfde phase op de netstekker.
* Elimineren van RF Interferentie en EMI door optimale filter-configuratie.
* Drie jaar garantie op productiefouten.


Enkele voorbeelden van stekkers zijn:
A >NL[EUROPE]B >US[USA]C >IEC[IEC CONNECTOR]


Hier een reactie van een "Engelse klant": > [IMAGE] PUSH

Hier een reactie van een "Nederlandse klant": > [IMAGE] PUSH -- 'In het Engels en Nederlands'


Hier nog een reactie van een "Nederlandse klant": > [IMAGE] PUSH --


Voor dealers druk op de rode knop [IMAGE] PUSH -- DEALER-LIJST VOOR NEDERLANDSE EN BELGISCHE WINKELIERSTerug naar boven..Of ?


U kunt ons bereiken op: [IMAGE] < @ mail. We helpen u graag verder met meer informatie.Nu begeleiden wij u naar: SEEC INT. AUDIO SYSTEMS voor zeer speciale audio apparatuur.

Of begeleiden wij u naar: SEEC ACTIVE SIGNAALKABEL om de stereo audio-kwaliteit te verbeteren.

Of dan naar deze: POWERKABELS professioneel met afscherming en lage weerstand.

Maar zeker op: PROF. STEKKER-BLOK voor als het echt goed moet zijn.


Copyright © 1997, SEEC INT. Software Castle by [KEES]Kees van Haaren